Καλωσήρθατε στον

Κόσμο της Θεραπείας

FlexiOH®

Η επόμενη γενιά τεχνολογίας Ορθοπεδικής Ακινητοποίησης

RizyCure®

Φορητή
Επαναφορτιζόμενη
Συσκευή Φωτός

ΣΧΕΤΙΚΑ

Η Orthoheal έχει δημιουργήσει ένα νέο ορθοπεδικό σύστημα ακινητοποίησης άκρων, το σύστημα FlexiOH που μπορεί να λύσει προβλήματα που σχετίζονται με τους συμβατικούς νάρθηκες.

Το FlexiOH, πρώτο στο είδος του, έχει ενσωματώσει τεχνολογία που επιλύει τρία βασικά ζητήματα που σχετίζονται με τους συμβατικούς νάρθηκες και περιλαμβάνουν:

– την αναπνοή του δέρματος,

– το πλύσιμο, επαφή με νερό και

– το βάρος

Το σύστημα ακινητοποίησης FlexiOH έχει σχεδιαστεί για:

  • να προσφέρει καινοτόμες λύσεις στους ασθενείς, παρέχοντας τους ταυτόχρονα την βέλτιστη φροντίδα. Εστιάζει στη βέλτιστη διαδικασία θεραπείας του ασθενούς με λύσεις.
  • να εφαρμόζει πλήρως στο δέρμα του ασθενούς, να είναι άνετο, φιλικό και να επιτρέπει καθημερινές δραστηριότητες με ασύγκριτη ευκολία.
  • να επιφέρει επανάσταση στην θεραπεία ακινητοποίησης των οστών παρέχοντας καλύτερη φροντίδα, άνεση και συνέχιση των καθημερινών δραστηριοτήτων του ασθενή.
  • να εντοπίσει και να παρέχει λύσεις, στις κατά το μεγαλύτερο μέρος παραμελημένες ανάγκες των ασθενών, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, διευκολύνοντας επίσης και τον θεράποντα ιατρό.

Το FlexiOH, φέρνει επανάσταση στην θεραπευτική εμπειρία των ασθενών που πάσχουν από κατάγματα των οστών. Το FlexiOH έχει σχεδιαστεί λαμβάνοντας υπόψη την άνεση του ασθενούς.

Είναι πλενόμενο, επιτρέπει την αναπνοή του δέρματος και ελαφρύ, παρέχοντας απόλυτη άνεση κατά την διαδικασία ανάταξης των οστών.

Η Orthoheal δίνει προτεραιότητα στις ανάγκες των ασθενών και χρησιμοποιεί όλες τις τεχνολογικές γνώσεις για να κατακτήσει μία θέση στην κορυφή, στις προτιμήσεις των ασθενών και ιατρών.

Εστιάζοντας στην βέλτιστη αξιοποίηση των στοιχείων/εργαλείων που μας παρέχει η τεχνολογία, διατηρεί ένα εργασιακό περιβάλλον που αναπαράγει συνεχή καινοτομία και επιδιώκει τον σχεδιασμό προϊόντων που εξυπηρετούν τόσο ασθενείς όσο και γιατρούς.

Πολλοί εθνικοί και διεθνείς οργανισμοί χρηματοδότησης έχουν αναγνωρίσει την OrthoHeal για το καινοτόμο προϊόν της.

Η εταιρία μας, που εκπροσωπεί την Orthoheal, συμβαδίζει με το όραμα της κατασκευάστριας εταιρίας και προσβλέπουμε στην ενσωμάτωση του επαναστατικού προϊόντος σε όλη την στην Ελληνική αγορά.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε 2310586699 6948431620 email flexioh@hippocratestopmedical.com

Ο κατασκευαστής υποστηρίζεται από τους παρακάτω οργανισμούς