Σχετικά με την τεχνολογία

 • Το FlexiOH® είναι το πρώτο του είδους του – ορθοπεδικό σύστημα ακινητοποίησης των άκρων – με την ιδιότητα να συγκρατεί το τραυματισμένο ή σπασμένο μέλος, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει την απαραίτητη οξυγόνωση του δέρματος.
 • Το FlexiOH®, ένα νέου τύπου πολυμερούς που τοποθετείται στο τραυματισμένο μέλος με ιδιαίτερη ευκολία και επιτρέπει την άνετη και γρήγορη αποκατάσταση.
 • Το FlexiOH® είναι αδιάβροχο και ιδιαίτερα φιλικό προς οποιοδήποτε το υγρό. Ο ασθενής μπορεί, να πλυθεί, να μπει στην θάλασσα, στην πισίνα.
 • Η διαδικασία τοποθέτησης του FlexiOH® στο τραυματισμένο μέλος είναι σύντομη, διαρκεί μόνο 3-10 λεπτά, ανάλογα με το μέγεθος του συστήματος ακινητοποίησης FlexiOH®.
 • Μετά την τοποθέτηση και την εφαρμογή πάνω στο μέλος που χρήζει αποκατάστασης, ο ιατρός προχωράει στην ανάταση του μέλους και με την χρήση της συσκευής Rizycure, το πολυμερές γίνεται άκαμπτο. Ετσι ολοκληρώνεται η έναρξη της αποκατάστασης.
 • Μετά την αποθεραπεία, το FlexiOH® μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα χωρίς τη χρήση οποιουδήποτε εργαλείου.
 • Ειδικό φερμουάρ, ή Velcro, ενσωματωμένο σε κάθε προϊόν FlexiOH® , ανάλογα τον τύπο που θα επιλέξει ο γιατρός, δίνουν την άμεση δυνατότητα τοποθέτησης, αφαίρεσης και επανατοποθέτησης.
 • Ο σχεδιασμός και το υλικό του FlexiOH® παρέχουν ανώτερη άνεση στον ασθενή.
 • Εσωτερικά, ο ειδικός αφρός, έρχεται σε επαφή με το δέρμα, είναι βιοσυμβατός (πιστοποιημένος κατά ISO 10993-10) και παρέχει προστασία έναντι του σκληρυμένου πολυμερούς.
 • Τα συστήματα ακινητοποίησης FlexiOH® είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε οι διαλείποντες κοίλοι χώροι να διευκολύνουν την κυκλοφορία του αέρα και την αποβολή ιδρώτα ή νερού από την επιφάνεια του δέρματος.
 • Το FlexiOH® δεν επηρεάζει την ακτινολογική απεικόνιση και διάγνωση.

Ιδιότητες και λύσεις

Safer-icon
Ασφάλεια

Με την κατάλληλη εκπαίδευση ασθενών αποτρέπει σοβαρές παρενέργειες.

solution-2-300x300
Πλενόμενο

Διευκολύνει το πλύσιμο του σπασμένου μέλους χωρίς ζημιές στον ορθοπεδικό ακινητοποιητή ή το δέρμα.

Latex-free-01
Χωρίς Latex

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται σε αυτούς τους ακινητοποιητές είναι απολύτως latex free, μη αλλεργιογόνα και μη ευαισθησιογόνα

Comfortable-Icon
Άνεση

Ένα βιο-συμβατό μαξιλάρι κάτω από τον ορθοπεδικό ακινητοποιητή πιστοποιημένο με ISO 10993-10 αποτρέπει τον ερεθισμό και τη μόλυνση του δέρματος

solution-1-300x300
Αναπνοή του δέρματος

Εξασφαλίζει κατάλληλο αερισμό του δέρματος που αποτρέπει τη μόλυνση

solution-3-300x300
Ελαφρύ

Εξασφαλίζει ότι οι καθημερινές δραστηριότητες θα γίνονται με άνεση χάρις στον πολύ ελαφρύ ορθοπεδικό ακινητοποιητή

solution-4-300x300
Εύκολη χρήση

Το φερμουάρ κάνει εύκολή την εφαρμογή και αφαίρεση του ακινητοποιητή χωρίς την χρήση κάποιου άλλου κόπτη ορθοπεδικού ακινητοποιητή

Πιστοποιήσεις

Προϊόντα

Βραβεία και αναγνωρισημότητα

Βρείτε μας στο Facebook

Ακολουθούν βίντεο για την χρήση και εφαρμογή του FlexiOH®, για την ενημέρωση ιατρού και ασθενούς :