Η εταιρία μας από το 1997 δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό και εμπορία ιατρικών ειδών. Έχει έδρα στη ΒΙ.ΠΕ. Θεσσαλονίκης, στην Σίνδο, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, σχεδιασμένες με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές logistics και γραφείο πωλήσεων στην Αθήνα.

Τηρεί Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας σύμφωνα με τη ΔΥ7/1348/04. Όλα τα διακινούμενα προϊόντα διαθέτουν πιστοποιήσεις CE και πληρούν προδιαγραφές και πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της ελληνικής νομοθεσίας. Είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι ασφαλή, εύκολα στη μεταχείριση τους και εύχρηστα από τους τελικούς χρήστες. Φέρουν λεπτομερείς οδηγίες και περιγραφές επί των συσκευασιών τους, όπως επίσης και barcode για τη διευκόλυνση της εφοδιαστικής διαχείρισής τους.

Διαθέτοντας ένα ευρύτατο φάσμα προϊόντων, το πελατολόγιο μας περιλαμβάνει: ιδιωτικές κλινικές, ιατρούς, φαρμακαποθήκες, φαρμακεία, νοσοκομεία, εταιρίες μέσων ατομικής προστασίας και υγιεινής, λοιπές εταιρείες διακίνησης ιατρικών ειδών και καλλυντικών σε όλη την Ελλάδα.

Βασικό κομμάτι των πωλήσεων μας, αποτελούν και οι εξαγωγές σε Βαλκανικές χώρες, που μαρτυρούν ότι η εξυπηρέτηση και τα προϊόντα μας, κέρδισαν την εμπιστοσύνη και εκτός των ελληνικών συνόρων.

Καίρια σημασία έχει το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό μας, που με την προσπάθειά του, ανεβάζει τον δείκτη υπηρεσιών σε υψηλά επίπεδα, πετυχαίνοντας την μέγιστη ικανοποίηση των πελατών και την τοποθέτηση μας σε πλεονεκτική θέση απέναντι στον ανταγωνισμό.

Εχουμε δημιουργήσει τίμια και ειλικρινή σχέση με πελάτες, προμηθευτές και συνεργαζόμενους φορείς. Το προσωπικό και η διοίκηση, ευχαριστεί όσους συνεργάτες στήριξαν και συνεχίζουν να μας στηρίζουν, στην πορεία μας μέχρι σήμερα.