Αρώματα
στο φαρμακειο

Για άνδρες και γυναίκες στην παραδοσιακή μορφή των 100 ml.Ανακαλύψτε όλα τα προϊόντα μας στα συνεργαζόμενά μας φαρμακεία.

Αγοράστε ή δοκιμάστε τα στα συνεργαζόμενα φαρμακεία

Αρώματα φαρμακείου

Η σειρά αρωματοποιίας για φαρμακεία για άνδρες και γυναίκες La Maison Des Essences. Ανακαλύψτε όλη την ποιότητα και την ευχαρίστηση των αρωμάτων. 2 συλλογές: οι παραδοσιακές συσκευασίες των 100ml.

Τα αρώματα στο φαρμακείο

Το La Maison Des Essences είναι μια μάρκα αρωμάτων φαρμακείου που πωλούνται στα συνεργαζόμενά μας φαρμακεία.

Τα αρώματα φαρμακείου La Maison Des Essences είναι αρώματα που διανέμονται στη φαρμακευτική αγορά. Γεννιούνται από αποστάγματα που έχουν επιλεγεί προσεκτικά από τους κορυφαίους αρωματοποιούς και υποβάλλονται σε δοκιμές και αναλύσεις σε εργαστήρια παραγωγής, έτσι ώστε να διασφαλίζεται όχι μόνο μια τεράστια ποικιλία από ανδρικά και γυναικεία αρώματα, αλλά και η ελευθερία να φοράτε το δικό σας άρωμα με όλη την ασφάλεια. Ένα εγγυημένο και πιστοποιημένο προϊόν.

Η ποιότητα, η ασφάλεια και η ευκολία είναι το σύνθημα για τα προϊόντα της La Maison Des Essences: ποιότητα στην επιλογή αρωμάτων και οσμών, ασφάλεια που εγγυώνται οι δοκιμές και αναλύσεις που πραγματοποιούνται στα αρώματα, άνεση για την κάλυψη των αναγκών όλων όσων αναζητούν για ένα εξαιρετικό άρωμα που ταιριάζει με το σώμα τους.

Εξερευνήστε τα αρώματα στα συνεργαζόμενα μας φαρμακεία!

Αναζητάτε αρώματα στο φαρμακείο; Γι' αυτό το δημιουργήθηκε η La Maison Des Essences.

Η La Maison Des Essences γεννήθηκε με τον ακριβή στόχο της προσφοράς μιας τεράστιας ποικιλίας γυναικείων και ανδρικών αρωμάτων φαρμακείου, εγγυώντας την ποιοτική αριστεία στη δημιουργία αρωμάτων και διατηρώντας, ταυτόχρονα, προσιτές τιμές αγοράς στις λιανικές πωλήσεις από την Ιταλική εταιρεία MAST INDUSTRIA ITALIANA srl. Η La Maison Des Essences είναι μια μάρκα που διανέμεται σε συνεργαζόμενα φαρμακεία. Η δέσμευση της La Maison Des Essences στην πώληση αρωμάτων στα φαρμακεία, ένα μέρος κατ' εξοχήν αφιερωμένο στην υγεία, καταδεικνύει την επιθυμία να παρουσιάσει μια σειρά αρωμάτων υψηλής ποιότητας, ασφαλούς και δοκιμασμένης για το δέρμα, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή πώλησης σε σύγκριση με τις παραδοσιακές σειρές αρωμάτων.

Follow us on Social Media