Όροι Χρήσης

Η ιστοσελίδα της ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΤΟΠΜΕΝΤΙΚΑΛ ΑΕ (HIPPOCRATES TOPMEDICAL SA) είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς υπάρχει επιλογή Ελληνικής ή Αγγλικής γλώσσας. Με την είσοδό σας δηλώνετε ότι είστε ενήλικας και έχετε δικαιοπρακτική ικανότητα, δεσμεύεστε δε ότι δεν θα επιτρέψετε τη χρήση των στοιχείων σας και του κωδικού πρόσβασής σας από ανήλικα ή άτομα δικαιοπρακτικά ανίκανα. Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε να τηρείτε τους βασικούς κανόνες ασφάλειας των συναλλαγών μέσω διαδικτύου. H ιστοσελίδα και το ηλεκτρονικό κατάστημα ανήκει στην εταιρία με την επωνυμία:

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΤΟΠΜΕΝΤΙΚΑΛ ΑΕ (HIPPOCRATES TOPMEDICAL SA)
ΣΙΝΔΟΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΤΚ 57022,
Tηλ. 2310 586690-99
Fax 2310 586698

Είστε σε θέση να έχετε πρόσβαση στις περισσότερες περιοχές της ιστοσελίδας χωρίς να κάνετε εγγραφή των στοιχείων σας. Υπάρχουν όμως ορισμένες περιοχές της ιστοσελίδας και ορισμένα δεδομένα, που είναι προσβάσιμα μόνο σε φαρμακοποιούς με την εγγραφή τους. Ενδέχεται να τροποποιήσουμε το σύνολο ή μέρος των παρόντων όρων χρήσης κατά διαστήματα, χωρίς ειδοποίηση. Κατά συνέπεια θα πρέπει να ελέγχετε συχνά τους όρους, έτσι ώστε να είστε ενήμεροι για τα υφιστάμενα δικαιώματα και υποχρεώσεις σας στην εκάστοτε χρονική περίοδο. Η παραμονή και χρήση της ιστοσελίδας μετά τις οποιεσδήποτε αλλαγές έχουν προηγουμένως δημοσιευτεί στους Όρους Χρήσης.
Η οποιαδήποτε βέβαια τροποποίηση ή αλλαγή δεν ισχύει και δεν επηρεάζει τις ήδη τοποθετημένες προς εκτέλεση παραγγελίες. Οποτεδήποτε οι Όροι Χρήσης δεν είναι πλέον αποδεκτοί από εσάς, θα πρέπει να σταματήσετε αμέσως τη χρήση της ιστοσελίδας www.hippocratestopmedical.com. Η ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΤΟΠΜΕΝΤΙΚΑΛ ΑΕ (HIPPOCRATES TOPMEDICAL SA) διατηρεί το δικαίωμα να διακόπτει προσωρινά ή μόνιμα, μέρος ή το σύνολο των υπηρεσιών της, χωρίς καμία προειδοποίηση, κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια.

Δημιουργία προσωπικού λογαριασμού αποκλειστικά για φαρμακεία (My account)

Για την πρόσβαση φαρμακοποιών σε όλα τα δεδομένα της ιστοσελίδας μας, ζητούνται από την ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΤΟΠΜΕΝΤΙΚΑΛ ΑΕ (HIPPOCRATES TOPMEDICAL SA) τα στοιχεία των χρηστών με σκοπό την απονομή σχετικού κωδικού πρόσβασης. Τα ανωτέρω στοιχεία, πρέπει να είναι πάντοτε αληθή, ακριβή, έγκυρα και πλήρη.
Σας προτείνουμε να ανοίξετε προσωπικό λογαριασμό «MY ACCOUNT», διότι οι εγγεγραμμένοι χρήστες-φαρμακοποιοί έχουν τα παρακάτω οφέλη:

 • Μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τα προϊόντα που θέλουν
 • Να λάβουν οικονομική προσφορά και ΠΤΛ
 • Να έχουν πρόσβαση στις τιμές χονδρικής πωλήσεως σε φαρμακεία
 • Ν κάνουν on line την παραγγελία τους
 • Να λαμβάνουν ενημερωτικά e-mails (newsletters)

Οι χρήστες είναι υπεύθυνοι για όλες τις πράξεις που διενεργούνται με τον κωδικό πρόσβασης και υποχρεούνται να ειδοποιούν άμεσα την ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΤΟΠΜΕΝΤΙΚΑΛ ΑΕ (HIPPOCRATES TOPMEDICAL SA) για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση αυτού και για οποιαδήποτε, (ακόμα και για ενδεχόμενη) παραβίαση ασφαλείας.

Τα στοιχεία αυτά δεν γνωστοποιούνται από την ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΤΟΠΜΕΝΤΙΚΑΛ ΑΕ (HIPPOCRATES TOPMEDICAL SA) σε τρίτους. Η ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΤΟΠΜΕΝΤΙΚΑΛ ΑΕ (HIPPOCRATES TOPMEDICAL SA) δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία τυχόν προκύψει από την αυθαίρετη ή παράνομη χρήση του κωδικού πρόσβασης από τρίτους, λόγω διαρροής του, ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο και διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει την καταβολή αποζημίωσης από τον χρήστη, σε περίπτωση που υποστεί οποιουδήποτε είδους ζημία από την αυθαίρετη ή παράνομη χρήση του κωδικού πρόσβασης. Η ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΤΟΠΜΕΝΤΙΚΑΛ ΑΕ (HIPPOCRATES TOPMEDICAL SA) δικαιούται οποτεδήποτε να αρνηθεί την απονομή κωδικού πρόσβασης, ή να ακυρώσει κωδικό που έχει ήδη δώσει, ή να τερματίσει την παροχή των υπηρεσιών αυτών στο χρήστη και να αρνηθεί οποιαδήποτε τρέχουσα ή μελλοντική χρήση των ιστοσελίδων, σε περίπτωση παραβίασης των Όρων Χρήσης.

Aλλαγή των στοιχείων του «my account»

Μπορείτε να ενημερώσετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας ανά πάσα στιγμή. Συνδεθείτε στο «MY ACCOUNT» και επιλέξτε το πεδίο «επεξεργασία». Μπορείτε να τροποποιήσετε τα προσωπικά σας στοιχεία και στη συνέχεια να αποθηκεύσετε τις αλλαγές σας.
Αν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας κάντε κλικ στοv σύνδεσμο “Ξεχάσατε τον κωδικό σας”. Εισάγετε τη διεύθυνση e-mail με την οποία έχετε εγγραφεί και θα λάβετε με e-mail τον νέο σας κωδικό.

Newsletter

Το Newsletter σας ενημερώνει για προωθητικές ενέργειες, αλλά και για ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν στην ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΤΟΠΜΕΝΤΙΚΑΛ ΑΕ (HIPPOCRATES TOPMEDICAL SA). Μπορείτε να εγγραφείτε όταν ανοίγετε τον προσωπικό σας λογαριασμό, αλλά και από το κάτω menu της κεντρικής σελίδας, επιλέγοντας το πεδίο “εγγραφή” στο Newsletter.

Κατάργηση της εγγραφής σας, μπορείτε να κάνετε επιλέγοντας «unsubscribe» στο τέλος οποιουδήποτε ενημερωτικού Newsletter λάβετε, ή στέλνοντας email στη διεύθυνση info@hippocratestopmedical.com

Επιφυλάξεις

Η ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΤΟΠΜΕΝΤΙΚΑΛ ΑΕ (HIPPOCRATES TOPMEDICAL SA) καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να παρουσιάσει τα προϊόντα της ιστοσελίδας με τον ακριβέστερο δυνατό τρόπο. Παρόλα αυτά σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να υπάρχουν χρωματικές αποκλίσεις ή λάθη. Οι χρωματικές αποκλίσεις από το πραγματικό προϊόν είναι αναπόφευκτες, λόγω της διαφορετικότητας του μέσου εμφάνισης ή της οθόνης του χρήστη.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διορθώσουμε τυχόν λάθη ή να αλλάξουμε τη σελίδα ανά πάσα στιγμή, χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

Τιμές

 • Στις αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα, συμπεριλαμβάνεται o Φ.Π.Α.
 • Οι διάφορες προσφορές προϊόντων ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
 • Διατηρούμε το δικαίωμα να μεταβάλλουμε τις τιμές χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.
 • Οι αλλαγές των τιμών δεν επηρεάζουν παραγγελίες που έχουν ήδη καταχωρηθεί.
 • Πρόσβαση στις τιμές μπορεί να έχει ο χρήστης-φαρμακοποιός ατομικά.

Καταχώρηση παραγγελίας

Με την καταχώρηση της παραγγελίας ενημερώνεστε αμέσως με e-mail για την καταχώρηση της. Την πρώτη εργάσιμη ημέρα μετά την καταχώρηση μιας παραγγελίας, το τμήμα εξυπηρέτησης του e-shop ελέγχει τη διαθεσιμότητα των ειδών που παραγγέλθηκαν.
Η ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΤΟΠΜΕΝΤΙΚΑΛ ΑΕ (HIPPOCRATES TOPMEDICAL SA) δεν μπορεί να εγγυηθεί για τη διαθεσιμότητα των προβαλλόμενων προϊόντων. Ωστόσο δεσμεύεται για την έγκαιρη ενημέρωση των χρηστών περί της διαθεσιμότητας τους.
Η επιβεβαίωση και η τελική αποδοχή της παραγγελίας σας προετοιμάζεται από την εταιρία σε εργάσιμες ημέρες και ώρες, Δευτέρα έως Παρασκευή, 9:00 έως 15:00.

Επιμέρους περιπτώσεις εξέλιξης της παραγγελίας σας, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων:
1. Περίπτωση με δυνατότητα συνολικής αποδοχής και εκτέλεσης της παραγγελίας
Αν μετά τον έλεγχο διαθεσιμότητας των αποθεμάτων, διαπιστωθεί ότι όλα τα είδη της παραγγελίας υπάρχουν, η παραγγελία σας εκτελείται κανονικά.
Η παραλαβή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται εντός 3-5 εργάσιμων ημερών από την αποδοχή της. Σε διαφορετική περίπτωση ενημερώνεστε τηλεφωνικώς ή με email. Η αγορά σας ολοκληρώνεται με την παράδοση των προϊόντων. Το τιμολόγιο θα σας δοθεί με την παραλαβή της.
2. Περίπτωση δυνατότητας μερικής αποδοχής της παραγγελίας
Αν δεν υπάρχουν διαθέσιμα υπόλοιπα για ορισμένα από τα είδη που περιλαμβάνονται στην παραγγελία σας, λαμβάνετε ενημερωτικό e-mail που σας πληροφορεί για τα είδη που μπορούν να εκτελεστούν ή συνεργάτης από την εξυπηρέτηση του e-shop, θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας ενημερώσει σχετικά.
Εφόσον υπάρξει η σύμφωνη γνώμη σας, η παραγγελία σας εκτελείται για τα διαθέσιμα είδη.

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ – ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Για τις παραγγελίες εντός Θεσσαλονίκης, η ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΤΟΠΜΕΝΤΙΚΑΛ ΑΕ (HIPPOCRATES TOPMEDICAL SA) πραγματοποιεί δωρεάν η ίδια τις παραδόσεις στους πελάτες της, ενώ για παραγγελίες εκτός Θεσσαλονίκης, συνεργάτης από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας ενημερώσει για τα στοιχεία αποστολής.
Σε περίπτωση αδυναμίας παράδοσης την πρώτη ημέρα, λόγω απουσίας του παραλήπτη, θα επικοινωνήσει τηλεφωνικώς.
Τα ανεπίδοτα πακέτα θα επιστρέφονται στην ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΤΟΠΜΕΝΤΙΚΑΛ ΑΕ (HIPPOCRATES TOPMEDICAL SA). Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις παραδόσεις των παραγγελιών μας, στείλτε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@hippocratestopmedical.com, ή τηλεφωνήστε στο 2310 586695, (Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00-15:00).
Η παραλαβή της παραγγελίας μπορεί να πραγματοποιηθεί και από τρίτο πρόσωπο, εφόσον έχει εξουσιοδοτηθεί εγγράφως από εσάς, (τον αγοραστή). Ακόμη και στην περίπτωση της έγγραφης εξουσιοδότησης, ο εξουσιοδοτούμενος θα πρέπει να επιδείξει τα ως άνω έγγραφα, ταυτότητα ή διαβατήριο).

Κατά τη στιγμή της παράδοσης, θα πρέπει να πληρώσετε για την παραγγελία σας με μετρητά. Πληρωμή με επιταγή είναι αποδεκτή μόνον κατόπιν συνεννόησης.
Τα προϊόντα μπορούν να σας αποσταλούν οπουδήποτε εντός της Ελληνικής Επικράτειας και ειδικότερα στον τόπο που μας έχετε υποδείξει στη Φόρμα Παραγγελίας με υπηρεσία ταχυμεταφορών ή μεταφορική εταιρεία. Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.
Για αποστολή παραγγελιών εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης και στους όμορους δήμους τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Για τις υπόλοιπες περιοχές της επικράτειας, υπάρχει χρέωση 7€ ανά παραγγελία, καθώς και 3€ έξοδα αντικαταβολής. Σε περίπτωση κατάθεσης της αξίας της παραγγελίας σε λογαριασμό τραπέζης, ισχύουν μόνο τα 7€/παραγγελία ως μεταφορικά έξοδα. Για παραγγελίες άνω των 200€ συν ΦΠΑ, τα έξοδα μεταφοράς και αντικαταβολής βαρύνουν την εταιρεία.

Τρόποι Πληρωμής

Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής είναι:

 • Με αντικαταβολή
 • Κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρείας:
  • Τράπεζα Πειραιώς
  • Εθνική τράπεζα
  • Eurobank
 • μέσω POS (μηχανάκι αυτόματων συναλλαγών) για χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες ανεξαρτήτως ποσού για παραγγελίες εντός Θεσσαλονίκης
Έκδοση τιμολογίουΓια την έκδοση του τιμολογίου σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε καταχωρήσει σωστά τα στοιχεία της εταιρείας σας: επωνυμία εταιρείας, ΑΦΜ, ΔΟΥ και διεύθυνση, καθώς και επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Aσφάλεια πληρωμών

Η ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΤΟΠΜΕΝΤΙΚΑΛ ΑΕ (HIPPOCRATES TOPMEDICAL SA) δεν έχει πρόσβαση στα τραπεζικά σας δεδομένα, και δεν αποθηκεύει πληροφορίες σχετικές με την τράπεζα σας . Επομένως παρακαλείσθε να εισάγετε τις λεπτομέρειες σχετικά με την πληρωμή σας σε κάθε παραγγελία που πραγματοποιείτε.
Η ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΤΟΠΜΕΝΤΙΚΑΛ ΑΕ (HIPPOCRATES TOPMEDICAL SA) δεν θα ευθύνεται για τυχόν ζημιές ή απώλειες (άμεσες ή έμμεσες) που θα υφίσταται μέλος του οποίου ή κάρτα χρησιμοποιείται παράνομα ή χρησιμοποιείται με μη εξουσιοδοτημένο τρόπο.

Η ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΤΟΠΜΕΝΤΙΚΑΛ ΑΕ (HIPPOCRATES TOPMEDICAL SA) δεν ευθύνεται για τυχόν ζημιά που πιθανόν προκληθεί στον εξοπλισμό του υπολογιστή σας από ιούς, worms, προγράμματα spyware, ή άλλα παρεμφερή κατά τη διάρκεια της σύνδεσης σας με την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε πρόγραμμα anti-virus, firewalls και ότι τα υπόλοιπα προγράμματα προστασίας του υπολογιστή σας είναι ενημερωμένα.

Επιστροφές

Σκοπός της ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΤΟΠΜΕΝΤΙΚΑΛ ΑΕ (HIPPOCRATES TOPMEDICAL SA) είναι να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από τις αγορές σας. Σε κάθε περίπτωση όμως, έχετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, που περιγράφεται αναλυτικά στη συνέχεια.

Eπιστροφή εσφαλμένων η ελαττωματικών προϊόντων

Σε περίπτωση που παραλάβετε ελαττωματικό προϊόν ή υπήρξε σφάλμα κατά την εκτέλεση της παραγγελίας σας, όπως για παράδειγμα αποστολή λάθους κωδικού, μεγέθους κ.α., σε σχέση με αυτό που παραγγείλατε, στείλτε μας email στη διεύθυνση sales@hippocratestopmedical.com ή καλέστε στο τηλέφωνο 2310 586695 Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00-15:00.
Συνεργάτης από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε την αντικατάσταση του προϊόντος ή αυτή δεν είναι δυνατή εξαιτίας έλλειψης διαθεσιμότητας του προϊόντος, θα σας επιστρέψουμε την αξία του.

Eπιστροφές χρημάτων

Με την παραλαβή του επιστρεφόμενου είδους ξεκινάει η διαδικασία έγκρισης της επιστροφής. Τα προϊόντα ελέγχονται ως προς το αν πληρούν τους προαναφερόμενους όρους και προϋποθέσεις.
Η επιστροφή των χρημάτων σας, θα πραγματοποιηθεί στον αριθμό λογαριασμού που θα μας δηλώσετε με e-mail ή τηλεφωνικά. Τα μεταφορικά έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν την εταιρία.

Πολιτική Απορρήτου

Πνευματικά Δικαιώματα

Εκτός συγκεκριμένων δικαιωμάτων τρίτων (πνευματικά και άλλα), όλο το περιεχόμενο που κάθε φορά περιέχεται στις ιστοσελίδες (ενδεικτικά: σήματα, διακριτικά γνωρίσματα, φωτογραφίες, κείμενα και όλα εν γένει τα αρχεία), αποτελεί πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία της ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΤΟΠΜΕΝΤΙΚΑΛ ΑΕ (HIPPOCRATES TOPMEDICAL SA) και προστατεύεται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού, κοινοτικού και διεθνούς δικαίου. Το περιεχόμενο αυτό δεν δύναται να αποτελέσει εν όλω ή εν μέρει αντικείμενο εμπορίου, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναμετάδοσης, ή να μεταδοθεί ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο από οποιονδήποτε χρήστη.

Κάθε χρήστης δικαιούται να αποθηκεύσει μεμονωμένα ένα και μόνο αντίγραφο τμήματος του περιεχομένου των ιστοσελίδων για αυστηρά προσωπική του χρήση και χωρίς να διαγράψει τις ενδείξεις προέλευσής του. Τα προϊόντα ή και οι υπηρεσίες τρίτων που μπορεί να εμφανίζονται στις σελίδες των ιστοσελίδων, αποτελούν πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία των τρίτων, οι οποίοι φέρουν την σχετική ευθύνη για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες ή και προϊόντα.

Υποχρεώσεις των χρηστών

Οι χρήστες αποδέχονται, συμφωνούν και συνομολογούν ότι θα κάνουν σύννομη και πρόσφορη χρήση των ιστοσελίδων, υποκείμενοι εκτός των άλλων και στη νομοθεσία που αφορά τη μετάδοση δεδομένων από την Ελλάδα προς Κράτη-Μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τρίτες χώρες. Ως εκ τούτου, οι χρήστες ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, συμφωνούν ότι δεν θα κάνουν χρήση των ιστοσελίδων για:

 • Να προξενήσουν βλάβη σε ανήλικο.
 • Να μεταδώσουν ή να αποκτήσουν πρόσβαση σε περιεχόμενο που:
  • παραβιάζει οποιαδήποτε δικαιώματα τρίτων (πχ πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας)
  • προσβάλει την προσωπικότητα τρίτων (π.χ. συκοφαντικό, ρατσιστικό)
  • έρχεται σε αντίθεση με το νόμο και τα χρηστά και συναλλακτικά ήθη
  • παρενοχλεί με οποιονδήποτε τρόπο την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα τρίτων.
 • Να παραπλανήσουν οποιονδήποτε ως προς την προέλευση του περιεχομένου των ιστοσελίδων, να ζημιώσουν με οποιονδήποτε τρόπο, τη φήμη της ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΤΟΠΜΕΝΤΙΚΑΛ ΑΕ (HIPPOCRATES TOPMEDICAL SA) ή τρίτων, να θέσουν σε κίνδυνο την ασφάλεια του δικτύου της ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΤΟΠΜΕΝΤΙΚΑΛ ΑΕ (HIPPOCRATES TOPMEDICAL SA), να εμποδίσουν οποιονδήποτε χρήστη να έχει πρόσβαση στις ιστοσελίδες, ή να παρακάμπτουν τον έλεγχο της ταυτότητάς τους από την ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΤΟΠΜΕΝΤΙΚΑΛ ΑΕ (HIPPOCRATES TOPMEDICAL SA).
 • Να εγκαταστήσουν και προωθήσουν, με οποιοδήποτε τρόπο, οποιουδήποτε είδους αυτόκλητη ή μη εξουσιοδοτημένη διαφήμιση ή μη ζητηθέντα από τον λήπτη ηλεκτρονικά μηνύματα (spam), αλυσιδωτές επιστολές, συστήματα πυραμίδων και οποιαδήποτε άλλη μορφή ανεπιθύμητης προώθησης περιεχομένου, καθώς και να εγκαταστήσουν και προωθήσουν διαφημίσεις, χωρίς την έγγραφη συναίνεση της ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΤΟΠΜΕΝΤΙΚΑΛ ΑΕ (HIPPOCRATES TOPMEDICAL SA).
 • Να εγκαταστήσουν, προωθήσουν ή/και διαθέσουν περιεχόμενο που περιέχει ψηφιακούς ιούς ή οποιονδήποτε άλλο ηλεκτρονικό κώδικα, αρχεία ή προγράμματα, σχεδιασμένα να παρεμβληθούν, καταστρέψουν ή περιορίσουν τη λειτουργία οποιουδήποτε λογισμικού ή τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού, ή να εμποδίσουν άλλους χρήστες να χρησιμοποιούν τις ιστοσελίδες.
 • Να μην αποκαλύπτουν πληροφορίες δικές τους ή τρίτων που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των χρηστών ή τρίτων είτε συνομιλίες σε πραγματικό χρόνο (chats, message boards), είτε κατά τη χρήση οποιασδήποτε υπηρεσίας των ιστοσελίδων που παρέχει δυνατότητα επικοινωνίας περισσοτέρων των δύο χρηστών.

Σε κάθε περίπτωση παράνομης ή αντίθετης στους παρόντες Όρους χρήσης των ιστοσελίδων, οι χρήστες υποχρεούνται να αποζημιώνουν την ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΤΟΠΜΕΝΤΙΚΑΛ ΑΕ (HIPPOCRATES TOPMEDICAL SA) για κάθε θετική και αποθετική της ζημία. Η μη ενάσκηση από την ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΤΟΠΜΕΝΤΙΚΑΛ ΑΕ (HIPPOCRATES TOPMEDICAL SA) των εκ των παρόντων όρων δικαιωμάτων της δεν συνεπάγεται παραίτησή της από τα δικαιώματά της αυτά.

Εξαίρεση υποχρέωσης για συνδέσμους τρίτων μερών

Η ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΤΟΠΜΕΝΤΙΚΑΛ ΑΕ (HIPPOCRATES TOPMEDICAL SA) μπορεί να αναφέρει στην ιστοσελίδα της www.hippocratestopmedical.com ιστοσελίδες τρίτων στο Διαδίκτυο. Η ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΤΟΠΜΕΝΤΙΚΑΛ ΑΕ (HIPPOCRATES TOPMEDICAL SA) δηλώνει ξεκάθαρα ότι δεν έχει καμία επιρροή στο σχέδιο και το περιεχόμενο των συνδεδεμένων σελίδων.

Οποιαδήποτε αναφορά ή και link σε άλλα site, παρέχεται για τη διευκόλυνσή σας και δεν ευθύνεται για τα περιεχόμενα, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχονται, (διαφήμιση ή πώληση) στα site αυτά.

Προσωπικά δεδομένα

Η δήλωση εμπιστευτικότητας που έχει πραγματοποιηθεί στην Ελληνική Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, επεξηγεί ποιες προσωπικές πληροφορίες συλλέγουμε, πώς και πότε συλλέγονται, γιατί τις χρησιμοποιούμε και υπό ποιες προϋποθέσεις και για ποιους σκοπούς μπορεί κατά περίπτωση να δοθούν σε τρίτους.

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι πληροφορίες σας συλλέγονται ή χρησιμοποιούνται, η οποία δεν απαντάται στην παρούσα δήλωση εμπιστευτικότητας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@hippocratestopmedical.com